Word lid van de Meds²Go Community

Een goede oplossing bedenk je niet alleen. Daarom hebben wij de Meds²Go Community opgericht. Het doel van de Community is om verschillende belanghebbenden met elkaar te verbinden, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

ervaringsdeskundigen

Als ervaringsdeskundige kunt u ons op basis van uw kennis en ervaring helpen om het reizen met gekoelde medicatie makkelijker en veiliger maken. Zo kunnen wij u benaderen om online enquêtes in te vullen, deel te nemen aan een gebruikerssessie of een prototype te testen. Interesse? U kunt zich aanmelden als ervaringsdeskundige door op onderstaande knop te klikken.

Patiëntenverenigingen

Als patiëntenvereniging stelt u (de behoeftes van) uw leden voorop. Graag zouden we met u in contact komen om kennis en ervaringen uit te wisselen en deze behoeften mee te nemen in de ontwikkeling van onze containers. Om leden optimaal te informeren over het reizen met gekoelde medicijnen kunnen wij brochures verstrekken, toegepaste workshops houden of productdemonstraties geven.

Heeft uw vereniging interesse om lid te worden van de Community? Dan kunt u via onderstaande button contact opnemen.

Zorgprofessionals

Als zorgprofessional krijgt u met regelmaat vragen van uw patiënten omtrent het reizen met gekoelde medicijnen. Voor zorgprofessionals van de Community bieden we een brochure voor patiënten aan en kunnen wij desgewenst inzage bieden in het gebruik van medicijnen (dataloggen).

Uiteraard zijn wij benieuwd naar de ervaringen en uitdagingen van mensen die gekoelde medicijnen gebruiken. Het streven is er om samen tot een goede oplossing te komen en de kwaliteit van leven van uw patiënten te verbeteren. Heeft u interesse? Dan kunt u zich bij ons aansluiten door op de onderstaande button te klikken.

Login

Reset Your Password