Missie

Onze missie is om temperatuurgevoelige medicatie voor iedereen toegankelijk te maken aan de hand van betrouwbare koelers. Met onze koelers geven wij zekerheid en veiligheid terug aan de gebruikers van deze medicijnen.

Visie

De visie van Meds²Go is mensen in staat stellen om, te allen tijde, gebruik te maken van temperatuurgevoelige medicatie. Waar je ook woont, werkt of naartoe wil reizen. Meds²Go draagt ook bij aan de vermindering van verspilling van (dure) medicijnen, ondersteunen van de therapietrouw en het mogelijk maken van her-uitgifte van niet gebruikte, geretourneerde medicijnen. Daarnaast willen wij onze technologie voor de vaccinatie markt inzetten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leveringsdatum van de Cool-One?

Meld je aan voor de community!

Meds²Go

Meds²Go ontwikkelt innovatieve koelers voor mensen die gebruikmaken van temperatuurgevoelige medicijnen. Onze focus ligt op de groep medicijnen die tussen 2 en 8 °C bewaard moet blijven, maar onze koelers zijn ook geschikt voor medicijnen met minder strenge bewaarvoorschriften. Door het verlengen van de reistijd (zonder opladen) en het meten van de temperatuur geeft de container veel vrijheid en zekerheid terug aan mensen, veelal met een chronische ziekte.

Onze eerste koeler garandeert een temperatuur tussen 2 en 8 °C voor minimaal 24 uur. De eindgebruiker/de patiënt staat centraal en wordt actief betrokken in de ontwikkelfase van onze producten. De Meds²Go koel is licht in gewicht, klein en makkelijk in gebruik. De lancering van de Cool-One staat gepland in Q3 van 2020.

Het team

Carla van den Bos
Founder & CEO
Ad Linssen
CFO
Ronald Nanninga
CTO
Hans Jakop Burkens
Commercial Director
Michiel de Bie
Product Designer
STEVEN GIJSELMAN
R & D
Dirkjan Hupkes
Online Reputation Manager
Folco Blanker
Product Designer
Lennard van der Giessen
Intern

Partners

Login

Reset Your Password